Известие

Collapse
No announcement yet.

Не разпознава ключа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не разпознава ключа

Колеги, от една седмица запалването на колата си е истинско предизвикателство.Не разпознава ключа-налага се да пробвам по 30,40 пъти преди да изгасне "code" индикацията.
    Звъннах в Динекспрес за нов- 404 лв;нямам коментар.
    Някой да има идеи за алтернативни решения.
    Alfa 156, 1.9 JTD
    Alfa 166, 2.4 JTD

Първоначално публикувано от TheLemonSong Покажи съобщение
    Колеги, от една седмица запалването на колата си е истинско предизвикателство.Не разпознава ключа-налага се да пробвам по 30,40 пъти преди да изгасне "code" индикацията.
    Звъннах в Динекспрес за нов- 404 лв;нямам коментар.
    Някой да има идеи за алтернативни решения.
    Като вземах моята така беше.И да чукна на дърво до ден днешен нямам проблеми.Десетина дена ми правеше така.Пробвай да изчистиш леко антенката която приема сигнала от чипа на ключа.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Къде е тази антенка? И аз съм със същия проблем, но за сега се разминавам с 2-3 опита!
      FIAT Punto 1,9 JTD
      EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщение
        Къде е тази антенка? И аз съм със същия проблем, но за сега се разминавам с 2-3 опита!
        Какво да ви кажа незнам.Аз лично чистех-там където се пъха ключа малко по в дясно към ICS има едно капаче със цвета на таблото и малки дупчици.Почти е незабелижимо.Изкарах го и чистех там отдолу.Но после разбрах че е било някакъв датчик за климатроника и ми казаха че антената била някъде където е волана.Отстрани трябвало да се махнат корите покрай самия волан нали да му се види оста на волана-за те кори става въпрос.Но аз лично там не съм бъркал.Може самото чистене и оправянето на колата от самосебе си да са биле просто съвпадение.За това моля да не ме разбирате погрешно и без да искам да ви подведа.Мъча се да помогна по някакъв начин както е било при мен и за това ви описвам подробно.Даже скоро ми чистеха грешките на колата преди 10 дена и момчето каза че ми излизали доста такива грешки.Дано съм полезен!!!

Comment

Антената е на самия патрон под формата на обръч и е с прикрепен кабел към нея които може да е усукан около други и да не дава добрър сигнал а буксата му влиза зат таблото с бушоните и е хубаво да се зачисти!
          Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Още едно решение: на познат му правеше така. Човека разглобил целият ключ, старателно почистил и сменил батериите. След това проблемите са изчезнали.
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
              Още едно решение: на познат му правеше така. Човека разглобил целият ключ, старателно почистил и сменил батериите. След това проблемите са изчезнали.
              Щом казваш така имам надежди вече.Някой ако има ключ излишен ще съм му благодарен.Моя е много зле счупен.Залепил съм го вече с тиксо да не влиза прах по платката.Може и от това да се е оправил проблема с паленето.

Comment

Аз от към ключове съм зле - имам само един
                Това с дупчиците което си чистил наистина е датчика за климатика- представлява малко вентилаторче с датчик за температура. Аз за ринга знаех и ще му търса кабела да не би да не дава някаде контакт, но ми стана интересно за антената за това попитах.
                А някой знае ли каде мога да изкарам ключ за 166-ца, защото питах на няколко места и след опит ми казват: "абе няма да стане".
                FIAT Punto 1,9 JTD
                EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                sigpic

Comment

Има доста фирми за такива услуги.. просто трябва да се поразтърсиш... http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...meta=&aq=2&oq=
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

[QUOTE=kartell;465713]Аз от към ключове съм зле - имам само един
                    Това с дупчиците което си чистил наистина е датчика за климатика- представлява малко вентилаторче с датчик за температура. Аз за ринга знаех и ще му търса кабела да не би да не дава някаде контакт, но ми стана интересно за антената за това попитах.
                    А някой знае ли каде мога да изкарам ключ за 166-ца, защото питах на няколко места и след опит ми казват: "абе няма да стане".[/QUOTE

Трудна раобота е тва знам, че вече има двама трима човека, които се наемат да правят но нямам инфо но ще събера и ще ти пиша лично
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщение
                      .....
                      А някой знае ли каде мога да изкарам ключ за 166-ца, защото питах на няколко места и след опит ми казват: "абе няма да стане".
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28554

Все добри отзиви
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

това инфо имам и аз успех!!!!
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Благодаря на всички за съпричастността!
                          Само за инфо-в този случай батерията на ключа не е важна, тя е само за централното.
                          По въпроса-намерих решение, а именно-могат да ми направят ключ в два варианта; копие на оригиналния или нормален, без имобил (за целта трябва да се махне имоб.), но тъй като след стартелно "пристягане" на ключа, вече не прави проблеми ( дано да е за по-дългичко), реших временно да се въздържам от инвестициии
                          Alfa 156, 1.9 JTD
                          Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

Working...
                          X